Informatieavond Sluis16, betaalbaar wonen in Maassluis!

13 maart 2023

De start van de nieuwbouw van project Sluis 16 in Maassluis komt steeds dichterbij! Vorige week hebben we een informatieavond georganiseerd om geïnteresseerden meer te vertellen over de 16 duurzame eengezinswoningen. De woningen aan de van Lennepstraat zijn energiezuinig gemaakt door innovatieve technieken als een slim warmteterugwinsysteem, een bodemwarmtepomp, isolerend hoog rendement glas en gebruik van duurzame materialen. Dit betekent een gezonde en aangename leefomgeving en besparing op de energierekening.

Onder het genot van een Maassluis Schokkertje lieten we geïnteresseerden de plannen zien. Middels verschillende informatieborden zijn alle aspecten van het project uitgelicht. We zijn blij met de zeer goede opkomst en bedanken iedereen voor het enthousiasme!

De prijzen van 15 van de 16 woningen van het project bevinden zich onder de NHG-grens. Zo willen we betaalbare woningen op de markt aanbieden op loopafstand van het prachtige historisch centrum van Maassluis.

14 maart stipt 12:00 uur zullen de woningen in de verkoop gaan! Houd www.sluis16.nl in de gaten voor updates en de start van de verkoop.

Sluis16 2
Sluis16 3
Sluis16 1
Sluis16 2
Sluis16 3
Sluis16 1