Mark Logtenberg versterkt team Maas Wijkontwikkeling

26 januari 2021

Per medio januari versterkt Mark Logtenberg het team van Maas Wijkontwikkeling. Met zijn ruime ervaring in het ontwikkelen van woonzorghuisvesting en binnenstedelijke ontwikkelingen, brengt hij gedegen kennis van zaken in.

Corné Bok: “Wij zijn heel blij met Mark als nieuwe collega. Hij is een actieve netwerker en verbinder met een open houding voor samenwerking. Hij heeft veel ervaring met het inzetten van big data om gedegen analyses te maken. Specifiek voor kansen en mogelijkheden voor senioren en woonzorg. Langer thuis blijven wonen is een van de focuspunten van Maas Wijkontwikkeling.”

Mark Logtenberg: “Mijn visie op (kleinschalig) wonen met zorg benut ik bij het initiëren van acquisities en ontwikkelingen. Als vastgoedontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor het hele ontwikkeltraject: de acquisitie, initiatie, strategie en ontwikkeling van nieuwe projecten vanuit visie en innovatie ‘door de ogen van de eindgebruiker en omgeving’. Door goed te luisteren naar mijn gesprekspartner, kan het juiste aanknopingspunt worden gevonden en de juiste verbinding worden gelegd. Samen creëren we waarde! Het realiseren van leefbare wijken vraagt om maatwerk, inzicht in de zorgvraag van (kwetsbare) ouderen en een heldere visie op wonen voor jong en oud. Mijn visie op een leefbare wijk is gericht op sociale cohesie, duurzame oplossingen, veel groen, waar jong en oud – vitaal en kwetsbaar, prettig naar elkaar wonen. De toepassing van slimme technologie in combinatie met een empathische woonomgeving, zie ik als een middel om senioren langer, prettiger en veiliger thuis te kunnen laten wonen in een slimme woonomgeving.”

Mark is intrinsiek gemotiveerd om meer dan goede huisvesting te ontwikkelen voor mensen met dementie waarbij hij zich ook als ambassadeur van Alzheimer Nederland inzet voor verder onderzoek naar dementie. Naast zijn werk is sporten zijn hobby en is hij regelmatig actief met een potje tennissen, hardlopen en deelname aan een triatlon.

Lees ook wat Vastgoedjournaal hierover plaatste.

210125 Mark Logtenberg Maas.490x327