Ontwikkelingen Maas in de zorgsector

16 mei 2024

Maas is actief als adviseur voor zorgorganisaties, als expert op het vlak van seniorenhuisvesting en ondersteunt stichtingen voor de ontwikkeling van ‘hofjes’ voor senioren.

Maas adviseert zorgorganisaties

In een tijd waarin zorgorganisaties worden geconfronteerd met tal van uitdagingen, komt Maas met een innovatieve oplossing. Zonder verdere verplichtingen van ontwikkeling, biedt Maas haar uitgebreide ontwikkelkennis aan als adviseur voor zorgorganisaties. Ons brede scala aan diensten omvat onder andere data-analyse, het vinden van geschikte locaties, massastudie, businesscase en bouwkundige kennis. Maas streeft ernaar om zorgorganisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun plannen, zelfs als deze worden bemoeilijkt door hoge kosten. Door het mixen van verschillende producten, zoals koop-, huur- en sociaal vastgoed, maakt Maas projecten haalbaar. Bovendien bieden we actuele bouwkennis en prijzen, ook zonder enige verplichting. Onze transparante aanpak, inclusief het delen van totale stichtingskosten, stelt zorgorganisaties in staat om een volledig overzicht te krijgen en hun projecten haalbaar te maken.

Neem voor meer info contact op met Mark Logtenberg via LinkedIn https://www.linkedin.com/in/marklogtenberg/ of
per e-mail: mlo@maaswo.nl

Mark Logtenberg benoemd tot voorzitter van expertteam Osiris

Op 1 mei 2024 werd onze collega Mark Logtenberg officieel benoemd als de nieuwe voorzitter van het expertteam zorgvastgoed en seniorenwoningen Osiris. Op 14 mei heeft Ron van Bloois fysiek het voorzitterschap overgedragen aan Mark. Ron heeft deze cruciale rol de afgelopen jaren met grote toewijding vervuld. Het expertteam, dat een centrale rol speelt in de vastgoedsector, heeft als missie om de ontwikkeling van zorgvastgoed te bevorderen en comfortabele woonomgevingen voor senioren te creëren. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise zal Mark een sleutelfiguur zijn in het begeleiden, structureren, inspireren en verbinden van de sector naar een voortdurend groeiende assetclass die iedereen na aan het hart ligt.

Meer info: https://societeitvastgoed.eu/persbericht-mark-logtenberg-als-de-nieuwe-voorzitter-van-het-expertteam-zorgvastgoed-en-seniorenwoningen-osiris/

Maas helpt om Stichting Hof van Flakkee op te richten

Levensloopbestendige woonmogelijkheden in een hof waar gelijkgestemde 50-plussers samen wonen en naar elkaar omzien. Die wil de Stichting Hof van Flakkee realiseren in alle woonkernen op Goeree-Overflakkee. De stichting is in februari van dit jaar opgericht. Een eerste hofje is in zicht in de nieuwbouwwijk Bommelerbosch in Den Bommel. De stichting is opgericht door enkele bewoners van Goeree-Overflakkee. Hun ideeën voor wonen in een hofje zijn al enige jaren oud, maar bleven om verschillende redenen liggen. De belangrijkste reden: je hebt een flinke hoeveelheid geld nodig om grondposities te verwerven.

Meer info: https://www.maaswijkontwikkeling.nl/nieuws/betaalbare-levensloopbestendige-hofwoningen-op-goeree-overflakkee/

 

Mark en Ron overdracht
Goede-Ree-250923-047
Mark en Ron overdracht
Goede-Ree-250923-047