Wonen in Hoflanen, RijswijkBuiten

13 november 2020

Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft ligt plangebied RijswijkBuiten. Dit groene gebied heeft mooie waterpartijen en loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. RijswijkBuiten is een wijk vol nieuwe energie.

In RijswijkBuiten ligt deelgebied Parkrijk. Water en groen vormen daarin de hoofdingrediënten. Hoflanen ligt in dit deelgebied en heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen. Of om in de zomer een verkoelende duik in de parkvijver te nemen. Plangebied Hoflanen is een gezamenlijke ontwikkeling van Waal en Roosdom Tijhuis.

In plan Hoflanen verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen. De bouw van de woningen is verdeeld over twee fasen. De eerste fase bestaat uit 52 woningen, waarvan 32 ruime rijwoningen met een schuine kap en 20 unieke beneden- en bovenwoningen.

De verkoop van de woningen start in december. Heb je interesse? Schrijf je dan alvast in! Kijk op www.hoflanen.nl

Wonen in Hoflanen, RijswijkBuiten
Wonen in Hoflanen, RijswijkBuiten (1)
Wonen in Hoflanen, RijswijkBuiten
Wonen in Hoflanen, RijswijkBuiten (1)