Langer thuis

Meer woningen voor ouderen
Nederland vergrijst en de zorg verschraalt. Die twee ontwikkelingen lopen parallel aan elkaar. Mensen langer thuis laten wonen is het alternatief om de zorg toekomstbestendig te houden. Hoe? In woningen die voorzien in de wensen en behoeften van een oudere doelgroep. Niet groot, wel comfortabel. Niet afgezonderd, wel ingebed in een wijk die aanmoedigt om sociale contacten te onderhouden. Met concrete, praktisch uitvoerbare concepten – gebaseerd op concrete data van uw gemeente – kan Maas Wijkontwikkeling de huisvesting voor ouderen effectief faciliteren.

Annuska Raaijmakers, Projectmanager Vastgoed en Services
Respect Zorg
“Verzorgd wonen binnen een comfortabele woonomgeving op een toplocatie in Scheveningen, dat staat synoniem voor het project De Windes! Een mix van koop, huur en zorg verbonden door een plint met daarin diverse voorzieningen zoals een kapsalon, nagelsalon, behandelcentrum/fysiotherapie en een restaurant. Niet alleen een aanwinst voor Respect, maar ook zeker voor de wijk. Maas heeft getekend voor de realisatie van dit mooie complex. Ik kijk met een prettig gevoel terug op de samenwerking met het projectteam van Maas.”

Sprekende voorbeelden
Van zorggerelateerde projecten waarbij wij betrokken zijn geweest hebben wij een aantal sprekende voorbeelden. Klik op de volgende linkjes voor meer informatie.

De Open Waard
De Windes
Sophia Revalidatie

Kijk hier voor meer projecten.