Oude Haagweg

66 appartementen
Plaats Den Haag
Locatie Oude Haagweg
Opdrachtgever Van der Vorm Vastgoed
Architect Klunder Architecten
Bouwtijd 03/2016 - 07/2017
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg
Oude Haagweg

Waal en Van der Vorm Vastgoed streven naar het realiseren en ontwikkelen van woningen waarin bewoners de kans krijgen hun identiteit terug te zien. Dit project is destijds dan ook gestart met een massastudie voor twee appartementengebouwen. De architectuur van de gebouwen en de indeling van de woningen waren op dat moment nog blanco. Op verschillende momenten kon er meegedacht worden over het ontwerp door middel van workshops, een poll en social media: co-creatie dus.

Het project aan de Oude Haagweg 42-46 bestaat uit twee appartementengebouwen (vrije sector huur én koop). Elk gebouw heeft 33 appartementen met een lift, ruime balkons of een terras, ondergronds parkeren en bergingen. De woningen verschillen in grootte en prijsklasse, met een oppervlakte vanaf 58 m2. Gebouw Haag, langs de Oude Haagweg, wordt volledig verhuurd. In Gebouw Goes, langs de Van der Goeslaan, bevinden zich huur- en koopappartementen.

De huurappartementen werden verhuisklaar opgeleverd met keuken, badkamer, behang en laminaat. In de koopappartementen waren een keuken, badkamer en tegelwerk opgenomen en waren behang en laminaat optioneel.