Sluis16

16 woningen
Plaats Maassluis
Locatie Van Lennepstraat
Opdrachtgever Maas Wijkontwikkeling
Architect Zeinstra Veerbeek Architecten
Bouwtijd Start Q4 2023
Sluis16
Sluis16
Sluis16
Sluis16

Aan de Van Lennepstraat in Maassluis worden 16 duurzame, betaalbare complete eengezinswoningen ontwikkeld door Maas Wijkontwikkeling. Voor de woningen is de basisplattegrond van het woonSlim concept aangehouden, versmald naar een beuk van 3,9 meter. De woningen worden gerealiseerd door Waal.

In totaal worden er drie verschillende woningtypen gerealiseerd verdeeld over 14 tussenwoningen en 2 verschillende typen hoekwoning. De ene hoekwoning is met een kap; de andere heeft een plat dak. De verschillende woningtypen en de accenten in het metselwerk geven het woonblok een speels en statig karakter. De grote ramen aan de achterzijde zorgen voor een extra lichte woonkamer. Alle woningen beschikken over minimaal 3 slaapkamers. De woonoppervlaktes variëren van circa 90 m² tot 105m².

De woningen zijn voorzien van een (bodem) warmtepomp en de meeste woningen zijn energieneutraal (beng 2=0) dankzij zonnepanelen op het dak. Door middel van vloerverwarming en koeling behoudt de woning een comfortabele tempratuur.

Op de unieke plek genieten jong en oud van rust en veel groen en zijn tegelijkertijd alle faciliteiten van de stad binnen handbereik: het beste van beide dus! Rust, ruimte en reuring. Kijk voor meer informatie op www.sluis16.nl.

Dit project is uitgevoerd conform het WoonSlim concept van Waal.