Team Maas

Onze credits
Onze toegevoegde waarde hebben we in het verleden al meermalen aangetoond in het werkgebied Zuid-Holland. Van kleinschalig woonproject tot een groot centrumplan in het kader van wijkvernieuwing. Van een startersproject tot een multifunctioneel zorgcentrum met wijkfunctie. En van sporthal tot energieneutraal woningbouwconcept. Wij kunnen met veel verschillende uitdagingen en vraagstellingen uit de voeten! Met een compact, slagvaardig team staan we klaar om ontwikkelingen in een stroomversnelling te brengen – we heten niet voor niets Maas.

In co-creatie met producent
De kennis en kunde van bouwbedrijf Waal staat tot onze beschikking, zonder dat er sprake is van gedwongen winkelnering tussen Maas en Waal. Dankzij deze laagdrempelige en transparante samenwerking, kunnen we op basis van de bouwstructuur een concreet en efficiƫnt ontwerp maken. Dat kan vervolgens door een architect worden verfijnd. Zo worden veel kosten bespaard. We staan voor een degelijke bouwkwaliteit. En hoe eerder we in het proces instappen, hoe hoger het rendement voor u als opdrachtgever.

Collega’s
Herken jij je in het profiel van Maas en sta je achter onze visie en missie? Passende collega’s kunnen wij goed gebruiken! Je kunt een open sollicitatie sturen naar Wendy Bolmers via wbo@maaswo.nl.