Stem vandaag nog op Maas voor LEF-prijs!

21 september 2020

Enige tijd geleden werden de genomineerden bekend gemaakt voor de LEF-prijs 2020. De prijsuitreiking werd gezien de corona-maatregelen uitgesteld. Maar op 29 september aanstaande worden de prijswinnaars in de drie categoriëen en de winnaar van de publieksprijs alsnog publicitair in het zonnetje gezet.

De winnaars krijgen een professionele bedrijfsvlog cadeau die voor eigen publicitaire doeleinden kan worden gebruikt.

Vanuit De Maatschappij Rotterdam is dit initiatief opgepakt dat gekoppeld is aan de Koning Willem I prijs. Met deze prijs worden ondernemers uit de regio Rotterdam in het zonnetje gezet. De Maatschappij ziet zoveel jonge, inspirerende en innoverende initiatieven die momenteel nog niet het podium krijgen dat ze verdienen. Dit zijn organisaties die zich inzetten voor een gezondere, veiligere of inclusievere toekomst. De Maatschappij wil daarin verandering brengen, door deze organisaties vooruit te helpen.

Tot 22 september (morgen dus!) is het nog mogelijk om stemmen op Maas Wijkontwikkeling uit te brengen om in aanmerking te komen voor de publieksprijs. Dus stem vandaag nog via https://stemmen.lefprijs.nl

Stem vandaag nog op Maas voor LEF-prijs!