Woningstichting Samenwerking en Maas onderzoeken nieuwbouwproject in Vlaardingen

27 juni 2023

Woningstichting Samenwerking Vlaardingen en maatschappelijk ontwikkelaar Maas Wijkontwikkeling hebben bekendgemaakt dat ze een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend voor een haalbaarheidsonderzoek naar een nieuw appartementenproject aan de Reigerlaan in Vlaardingen.

Beide partijen hebben de handen ineengeslagen om de haalbaarheid van een functioneel nieuwbouw appartementenproject te onderzoeken. Het project, gelegen aan de Reigerlaan in Vlaardingen, heeft tot doel tegemoet te komen aan de vraag naar geschikte woningen in de regio.

Het haalbaarheidsonderzoek richt zich op het bepalen van het meest passende programma voor het nieuwbouwproject. Eén van de belangrijkste vraagstukken is volgens Mark Logtenberg, of het project voornamelijk gericht is op passende woningen voor senioren, of een mix van jonge en oudere bewoners. Door deze aspecten grondig te onderzoeken, streven beide partijen ernaar om een weloverwogen beslissing te nemen over het programma van het project.

De samenwerking tussen Samenwerking en Maas Wijkontwikkeling benadrukt hun gezamenlijke inzet om passende huisvesting te creëren in Vlaardingen. Het haalbaarheidsonderzoek is een belangrijke eerste stap in dit ontwikkelproces, waarbij zorgvuldig wordt gekeken naar de behoeften van de lokale gemeenschap.

Samenwerking en Maas Wijkontwikkeling kijken uit naar de resultaten van het haalbaarheidsonderzoek en zullen stakeholders en belanghebbenden op de hoogte houden van de voortgang van het project.

Woningstichting De Samenwerking en Maas Wijkontwikkeling